Cigdemanne Keseyi kaçıncı haftada gördünüz benin adet tarihine gore 5+2 ama benin hesabına gore 3 haftalık kese gozukmedi
Tusami Cigdemanne benim adet tarihime göre 4+6 , Cumartesi yani 5+1 de bakılacak kese var mı diye, bende çok korkuyorum gözükmezse diye.. doktor nereden anlıyor 3 haftalık olduğunu peki içerde birşey görmeden?
Tusami Mommy90 yaaa bana da 5+1 de bakılacak inşallah görürüz bizde 🙏heyecanla karışık korku var, kimyasal fln olmasından korkuyorum
Cigdemanne Tusami dr adet tarihine gore hesaplıyor 5+2 dedi ben kendim korunmadigim günü bildiğim için 3 haftalık hesaplıyorum acaba geç döllenme mi oldu bilmiyorum hayırlısı bakalim
Basak Cigdemanne ben sat a göre 7 haftalık ama şimdi hastaneden geldim kafamı allak bullak ettiler korktum ilk dedi kese yok bebek yok snra bastırdı karnıma kese var bebek oluşacaak gbi felan neblim korktm boş gebelikmi diye
Cigdemanne Basak ya ne bilim bu ilk haftalar da böyle oluyor erken gitmezsen düşük tehlikesi olabilir erken gitsen kafalar karışık kese gözükmüyor
Basak Tusami istersen bakalm dedi korktum ya çatala çıkamıyorm keşke cıksaydm böyle muallakta kalmazdm