nurbanusan kirazkizimbenim bana doktorum göbeğine memelerine sür dedi. Hatta badem yağıyla karıştırıp perine masajı için kullanabilirsin dedi. Zararı yok bence
Ozge0200 kirazkizimbenim bende kullanıyorum hiç bir zararı yok hatta karnıma sürüyorum çatlak için çok iyimiş araştırdım bir zararı da yok ama egzama için cildiyeye gitmen gerek bende de oldu geçirmedi kremle 1 haftaya düzeldi canım
kirazkizimbenim Merveee34 sarı kırmızı ayrı renkleri mi var? Ya ellerimde egzama çıktı renk değişimi oldu o yüzden kullanmak istiyodum zararı olmaz değil mi kırmızı kantoron yağı mı alayım
Merveee34 kirazkizimbenim aslında farketmez canım .iyi de gelir .. kantaron yağı doğaldır . Hiçbir zararı olmaz fikrimce ..Ama yine de doktora danışabilirsin.. ben Balıkesir’den baya almıştım oralarda çok yaygın..Herseye iyi geliyor ..Yara pişik vs ..
Giz- kirazkizimbenim bir arkadaşımda vardı egzama saf kantaron yağı bulduğunuzdan emin olun sarı kantaron çok işe yarıyor
ogretmen_anneee kirazkizimbenim ellerimde ki egzamalara hametol onarıcı bakım kremi çok iyi geliyor yüzümde de var ama kantaronun iyi geldiğini duymuştum çatlaklara da iyi geliyormuş burada bir postta okudum canım
Uyumsuzzz Benımde ellerimde egzama var bazen saglık ocagında yazdırdığım kortizonşu ilacı kullaniyorum ama yinede korkuyorum çoğu zaman sürmüyorum 🤷♀️