busraaklnc Kızlar merhaba az önce oğlum olcağını öğrendim 🥰🥰 14+2 yim ama ultrasonda 16+1 iz 😄 kesin erkek dedi eşim şu an işte akşama ona nasıl bir süpriz yapmalıyım lütfen akıl verin 😄
kelebeklerdeniz23 busraaklnc Bencede balon patlat ve foto video çekilin hatıra kalsın 💙 üstteki arkadaşın dediği gibi kutu genelde hamilelik haberinde kullanılıyor gibi sanki 🙈 ya da kutudaki her şeyi masmavi koyacaksın filan bilemedim 😁
busraaklnc Esmakoksal dimi akşam eve gelince ultrason ile onu vermem yeterli olur hamile olduğumu süpriz yapamadan direkt söylemiştim şok olmuştu bugün cinsiyet öğrenceğimi beklemiyorduk 😅
baby_mama Ben şu parti yapılan balondan almıştım, işten gelince balonu ona patlattırdım 😄 kutuya zıbın, patik vs koymak genelde hamilelik haberi vermekte kullanıldığı için tercih etmedim.
busraaklnc baby_mama balon tercihimiz değildi şimdilik patik aldım başka ne yapabilirim diye düşünüyorum 😄
busraaklnc kelebeklerdeniz23 ya balon patlatmayı ikimiz de istemiyoruz aslında böyle bişey yapmayız demiştik 😅 mavi patik aldım geldim eve ekstra düşünüyorum bakalım 😄