sweetbaby1 Kızlar decavit yerine başka bir vitamin kullanan var mı? Kimyasal olduğunu duydum birde çok iştah açtığını. Hamileliğinde sadece nutrıway kullanan var mı
annelinkoo sweetbaby1 ben decavit kullandım şu an kestim tabii ama kimine göre iyi bir ilaç kimi önermiyor 🙏🏻
Damla60 sweetbaby1 Bende kullanıyorum 9 haftalık tan beri şuan 35 haftaligiz hic bir yan etkisini görmedim. Aksine çok iyi bir vitamin olduğunu içeriğinindeko vitaminlerin çok faydalı olduğunu duydum
annelinkoo sweetbaby1 benim doğumum yakın canım o yüzden kestim. Yeterince kg aldı zaten bebiş te ben de iştah açma konusunda garanti weremem eğer ondansa ben baya kg aldımm. Normalde witaminleri doğumdan sonra bile kullanırlar ben 37 de kestim
Ozge0200 sweetbaby1 banada verdi ama içmiyorum 29 haftalığım bebeişin kilolu gelişi vs çokda iyi bence çok fazla ilaç kullanmak da iyi değil her şeye ilaç ilaç öldük zaten tabi sen kullanmak istiyorsan kullan canım etkilemeyeyim seni
sweetbaby1 Ozge0200 yaa evet bende içmek istemiyorum iştah açıyor diyorum bunun vitaminini besinlerden almak istiyorum. Doktor 1 şişe pekmez=1 adet ferrum hapa eşit diyor. Kafam çok karıştı..
Ozge0200 sweetbaby1 vallahi bilmiyorum ki ben içmiyorum şimdilik bir eksikliğini görmedim kişiden kişeye değişir belki kuzum senin tercihine kalmış artık