prensesyolu625 Ben kendim yaptım çook güzel oldu :) daha yeni bitti hatta 37. haftadayız. İnternetten 6 kilo taş tozu siparişi verdim kargoyla beraber 29tl tuttu hemen ertesi gün geldi Ankara’da oturuyorum bu arada sitenin adı ankara hobi evi mi neydi. Neyse taş tozlarının yarısını kullandım 3 kiloya 50 kutu bebek yapıyor. Kalitesi güzeldi hiç kırılmadı. Tek kalıbım vardı ablam verdi onu da 20 tl civarı. Uyuyan bebek poposu yukarda görmüşsünüzdür internette. Bir de akrilik boyalarım vardı onları da ablam verdi ten rengi mavi ve beyaz. Eşim kalıpladı ben boyadım. Bir hafta falan sürüyor uğraşması ama keyifli. Kutunun altına kuş yuvası gibi samanlardan koydum üstüne bebek şeffaf kapağının üstüne de danteli silikonladım kurdele ve nazar boncuğu yapıştırdım mis gibi oldu. Bana maliyeti 100 liraya geldi ortalama ama internette tanesi 5 tl. yani almaya kalksam 250 tl verecektim. 150 lira için değer mi derseniz ben kendim uğraşmayı sevdiğim için yaptım :) sakin sakin boyadım her gün emeğim var içinde