MucizeAnne_ iremekren bende ilhan beyi düşünüyorum ilk gebeligimde mehmeh nalbantti imkanlar el vermeyecek bu yıl gözüm kapalı güvene bilirmiyom acaba
MucizeAnne_ Seda6019 Mrhaba İlhan beye gitmeyi düşünüyorum bende doğumu bir ay kaldi ona gitsem kabul eder mi acaba mehmet nalbanta gidiyorum ama.imkanlar el vermegecek doğuma ilk gebeligimi o gerçekleştirdi ama
Seda6019 MucizeAnne_ kabul etmez birkaç kere denk geldim sonradan gelenleri kabul etmiyordu. Ama tabi sorun yinede . Hem doğumu özel olarak onda yaptım. Bola para verme. Hiç ilgilenmiyor anca muayenede ilgiliydi işte
elisamoms_60 Merhaba kizlar bende tokatliyim almusta yasiyorum 14 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim suanda devlete gdiyorum suleyman barina ama dogum için kararsizim ne yapcam hic bilmiyorum Medical cok pahali ilk kizimi corluda dogurmustum tokatta kararsizim
Seda9507 elisamoms_60 ben seren özden e gidiyorum kadın gerçekten ilgili ama doğumu memlekette yapacağım. Tokatta yaşıyorum ama tokatlı değilim.
elisamoms_60 Seda6019 devlete gdiyrodum 14 haftaligim iste 7. Haftamdan beri ilk cerene gittim hic begenmedim kadin niye geldin diyo içeri girdim daha gitmedim Suleyman barina gdiyorum.biraz sinirli ama.bilgli sonucta annelrmizn doktoru taa ama doğum hakkinda fikrim yok sezaryanliyim
Seda6019 elisamoms_60 o Ceren zaten meşhur pislik kadın. Süleyman barında emekli olma canım gelmiş hiç doktorluk yapası yok
Seda6019 MucizeAnne_ ben ilhan beyi önerirdim hep taki sezaryen olana kadar. Hastaneyi de doktoru da önermiyorum. Artık Tokatta önerebileceğim bir doktor kalmadı