badehandeyldz Elifsummm yardımcın varsa sorun yok ama zor valla şuan 19 aylık kızım ve 22 günlük oğlum var ayakta sallamazsam uyumuyor bende diğeriyle ilgilenemiyorum anca ona başkası bakarsa rahatım
Elifsummm badehandeyldz canım yardımcı olacak kimse de yok ailem destek çıkmaz eşimin ailesi desen hiç medet ummuyorum onlardan . Eşim de oyun bağımlısı ya bilgisayarda ya telefonda ben kendime üzülüyorum ikisiyle uğraşmak çok zor olacak yoksa sorun değil ki
badehandeyldz Elifsummm kızın akıllıysa korkma benim üzüldüğüm nokta ekran bagımlısı oldu ben oyalansın diye hep çizgi film açar oldum ki tv izlemesine karşı biriydim
Elifsummm Burcuseyy kiz eski zaman çocukları böyle değilmiş ya annem anlatır ağzım açık dinlerdim hep ben bir kızla mahvoldum 😅😅
Burcuseyy Elifsummm kızlar biraz cadı oluyor 😃 olmuş olan sen kendini hazırla ama kötü düşünme sıkma canını 🙂
Elifsummm badehandeyldz ilk çocuk biraz ilgisiz kalacak iste insan üzülüyor ya oyalansin diye tablet çizgi film falan izletiyor insan haliyle . Bende çok karşıyım ama cok rahatsız olunca acıyorum biraz izletiyorum Allah beni affetsin