Ugurbocegim Kızlar iki gün önce catlatma iğnesi oldum doktorun önerdiği ilişki saatlerine uydum . Ama ben catladigini hissetmedim hicde değişik bir belirti yokk catlama olmusmudur
Adalina09 Ugurbocegim Ben çatlatma iğnesi vurunduktan sonra ilişki oldu daha sonra çok az leke geldi o zaman bildim catladigini
SusamTanecigi Ugurbocegim herkeste aynı belirtiler olmaz siz yine de bir gün arayla devam edin ben olduğum zaman da belirti olmamıştı
Nurciv Ugurbocegim o kadar isterdim ki yardimci olmayi dua edebiliyorum sadece. Insallah olur kuzum güzel haberin bekliyorum senin banada dua edeceksin hamis Hamis unutma 😍🤲🏻
Ugurbocegim Candan_35 Oldu biraz canım ama geçti dün kendimi dinledim hissetmedim bişey dün catlamasi lazımdı 36saat dün doldu
Ugurbocegim Adalina09 canım benden leke gelmedi iki yumurtam vardi doktora gittigimden biri çatlamış sıvısı var yeni çatlamış dedi diger yumurtam da 19mm olmuş ona iğne yapalim dedii ama pek hissetmedimm hic bişi yokk su an da öyle
Adalina09 Ugurbocegim benim bı tane 18mm vardı iğneyi vurdu 1 gün sonra ilişki oldun dedi lekeden sonra devamlı beyaz yoğun akıntım vardı adet yakını da aynı adet olacakmisim gibi bacaklarım kasıklarım çok ağrıyordu
Ugurbocegim Adalina09 Hafif bacak ağrısı var amaa daha belirti yok canım gebelik testini ne zamn yaptınız akıntı da yok acaba olmadimi 😏
Adalina09 Ugurbocegim Stres yapma canım en önemlisi o gebelik testimi igneden 20 gün sonra yaptım normalde iğneden 15 gün sonra adet olunur olmazsan o zaman yap çıkar
Ugurbocegim Adalina09 Ayyy inşallah olmammm yaaa düşünmemeye çalışıyorum amaa nedense tam anlamıyla basaramiyorum 😥
Ugurbocegim SusamTanecigi Hamile kalabildiniz mi peki ilişki gün aşırı mi doktor iki gün arka arkaya verdi
SusamTanecigi Ugurbocegim çatlama iğnesi işe yaramadı bizde eşimde sperm sorunu vardı çünkü ama vitamin kullanıyordu o işe yaradı şükür
SusamTanecigi Ugurbocegim Ferula Plus çakşır ekstrestli bir vitamin toz halinde suya karışıp içiliyor
SusamTanecigi Ugurbocegim evet yeni öğrendik kesmeyi gördük biz hamileliği öğrenene kadar 1.5 kutu eşim 1.5 kutu ben kullandım
SusamTanecigi Ugurbocegim amin inşallah isteyen herkese inşallah çok zor beklemek o kadar iyi anlıyorum ki