Serappp14 14 haftalık hamıleym gecelerı hep uyanıyorm uykum kaçıyo sabahta hep erken kalkıyorm ılk defa bu gece uyanmadm sımdıde 7 den berı uyuyamıyorm gram uykumda yok nıye boyle oluyor ya😥
Papatya2768 Serappp14 bende oluyor bu malesef bende 8 haftalık hamileyim benim bayadır böyle sonra gün içinde uykulu geçiyor akşam da erken uyku geliyor
Fatos_teke46 Serappp14 bnmde normalde öyleydi şuan 25 haftalığız ilk defa geceleri bu kadar güzel uyuyorm maşallah o kadar uyumama rağmen hala uykum oluyor 🤷🏻♀️
Elcnbykckr Serappp14 13haftalığım bende sabahları erken kalkma var özellikle artık alıştım erkenden ilaçlarımı içip kahvaltımı yapıyorum öğlen uyuyorum öyle kendime geliyorum anca
Sadiyy35 Serappp14 benimde öyle uyku haram oldu resmen daha 9 haftalık bide çalışıyorum beni çok yoruyor uykusuzluk
Beyzanuraslan Papatya2768 benimde başlangıçta öyleydi epey uyuyamadım ama gündüz kendimi tuttum uyumadım inatla düzene soktum şükür şimdi uyuyabiliyorum kendimi yormadığım sürece iyiyim çok yorulunca karın ağrısından yine uyuyamıyorum tabi
Serappp14 Elcnbykckr bende öyle yapıyorum gunıcerısınde uyuyorm ama düzene gırmesını ısterm gunduz uyumasamda dısarıdada olsam yıne hep uyanıyorm ve erken kalkıyorm
Elcnbykckr Serappp14 malesef bende öyleyim ya zaten sabah wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum uykum zaten kacıyor