Derya Minikkkkkkk kaşar peyniri acayip kilo aldırıyormuş bebeğe deneyin derim aynı şekilde günde 3-4 ceviz yemeğe çalışın 💐
duyguluanneee Minikkkkkkk merhaba ben güzel bir kahvaltı ( kaşar , yumurta , ceviz ,tahin pekmez,Muz ) yaptım öğlen çorba salata sebze akşamda et ağırlıklı beslendim haftasıyla uyumluydu böyle yapınca iki hafta ileri geçti ama genler de alakalı olabilir bende eşim de tombiğiz biraz 😂
Melekon00 Minikkkkkkk valla ha ben hep muz yogurt süt ve pekmez yiyorum bebeklerim 4.600 doguyor tabı kilolu bebek cokta ıyı degıl ama bu yediklerim cok işe yarıyor
ruveyda98 Minikkkkkkk Kuruyemiş kabak çekirdeği özellikle muz süt kaşar peyniri ve soda hergün bunları tüketirsen kilo alacaktır
handan93 Günde mutlaka bir tane muz, kaşar peyniri, süt, çiğ badem, çiğ fındık, ceviz, Pekmez bunları tüketin ben hamile kaldığım andan itibaren hep tüketiyorum bebeğimin gelişimi bir hafta önden gidiyor çok şükür sağlığı yerinde 🤗
hulya4627 Muz kars kaşarı tahin pekmez yoğurt peynir sade soda 1 kase çerez 2 bardak süt sabah akşam bunları günlük yapıyorum epey de işe yarıyor cnm