Anne3 Yenidoğandan itibaren 2 3 ay kundak yapayım diyorjm oğluma ayakları serbest kalacak şekilde . Hazır var mı acaba e bebektekilet çok darmış sizin kullandığınız var mı memnun kaldığınız?
ZZeyynePP Anne3 müslin battaniyeyle yapabilirsiniz önemli olan belini sarmak zaten bende yarım kundak diyorlar galiba yapıcam inş.
dd34_ Anne3 ilk başlarda alıştıramadım ama 3 ayda alıştı muslın ortuyle kundaklıyorum artık cok sukur kundaksız uyumuyor en azından sıcrayarak kendını uyandırmıyor
Burcuseyy Bahar27 yani haklısınız ama müslin ile falan yapılabilir belki yine de Ağustos ayında falan çocuk çok bunalir gibi geliyor
Anne3 Bahar27 benimde yaz bebeği olucak inşallah ama ben müslinlerle yapmayı düşünüyorum çok sıkı olmayacak şekilde
47zeynep47 Bahar27 tabi yapilir cnm ben bebgim mayisin sonu doğdu 4 ay kundka yaptım hiç çocuğa sıkıntı olmuyor sen yeterki sıcak yerde bırakma terlrdigi zaman huzursuz oluyir cunku
endobeybi Burcuseyy odanın derecesine göre kundakların tog değeri oluyor. 24 25 derece bi odada 0.3 tog kundak içine sadece zıbın giydirerek kullanılabilir mesela
Burcuseyy Bahar27 bende 38 oldum. Evlerin içleri çok çok sıcak değil ama insan yinede acaba da kalıyor 🙂
Esra_baki Anne3 Bende sadece kollarını çok skmayacak şekilde yapmıştım kzmi ama ayaklarıni hiç sarmadim istediği gibi hareket ettrebiliyordu. Şimdi gene aynısıni yapacağım nasipse ama öyle hazır kundaklar olduğunu bilmiyordum bn normal kundakla yapmıştım
Kksll Ellerini pijamasinin içine sokun o bile etkili yaz anneleri maksat kollarıni kipirtadip sıçrayıp uyanmasın 🤗
gulsahgul26 Sevibebenin uyku tulumu var pamuklu trendyolda 70 TL civarlarında uygun fiyatlı ben onu düşünüyorum aklınızda olsun
kedidirokedi Anne3 ergopouch marka kundak var herkes onu öneriyor fiyatı yüksek ne farkı var diğerlerinden bilemiyorum ama 250 300 civarlarında
Dunyayse Anne3 e bebek gerçekten çok küçük ben aldım en fazla 4 kilo ya kadar kullanılır bence . Çok dar kullanamicam gibi görünüyor benimde