Seymassrioglu elcn4139 korkulacak hiç birşey yok sakın kafayla girip çıkın yavrunuxu sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Betuldoksan elcn4139 bambam_betty allahım ikinizede kolaylık versin bebislerinizi sağ sağlım alın kucağınıza inşallah
Nilaylks elcn4139 bende dokuz gibi olacağım Allah hepimize kolaylık nasip etsin sağlıkla kavuşalım bebeklerimize 🌸
NAZ-Naz bambam_betty Allah sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 Duam sizinle inşallah..
ratatosk elcn4139 korkmayın. Hiç hesapta yokken daha 16 gün var derken dün sezaryen oldum korkulacak bişi yok 🤗🤗
Arifcaninannesi elcn4139 dun ikinci sezaryenimi oldum biraz ağrısı var evet ama serum ve igneyle.kendinize geliyorsunuz hiç korkmayin
Dua35 Arifcaninannesi merhaba sizi postlarda görüyordum haftalarımız aynı ,doğum yapmışsınız hayırlı sağlık dolu ömrü olsun bebeğinizin 🙏🏻🙏🏻Erken doğmasının nedeni nedir acaba
NAZ-Naz elcn4139 Allah sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Dualarım sizinle 😇
Cansel0694 elcn4139 korkma bebeğine kavusucaksin bi kac saat sonra rabbim saglikla kavustursun bizlerede saglikla kavusmayi nasip etsin ins 🤲 ❤️
Umuhn Arifcaninannesi geçmiş olsun canım insallh tez vakit taburcu olursunuz sağlık durumu iyi degilmi