Nefesimm Mrvdgclk yok cadde bostanda bir perinatolog var uzman orada bu arada sizin doğum ne zamana denk geliyor ? Bugun fiyat sabitlemeye gittim eger zam gelirse simdiki fiyatlar dan yararlanmak icin 31 aralığa kadar 2.350 normal 2.750 sezeryan dedi
Mrvdgclk Nefesimm malesef yararlanamıyorum benim doğumum 7 şubata denk geliyo bizde konuştuk ama 31 aralığa kadar dediler ee o zmaanda doğuramıcağıma göre yeni fiyattan olucak
Nefesimm Mrvdgclk aslinda cok sacma yilin belli ayindan sonra kayit olanların fiyatını öyle gecerli kilmalari lazim belkide sizle karsilasiyoruzdur Allah bilir 😊
Mrvdgclk Nefesimm bencede sonuçta doğumu biz ayarlayamıyoruz ki yeni fiyatlarda 3-3,5 bin arası olucakmış öyle demişlerdi. Belki karşılaşmışızdır biz 18 temmuzda gidicez sizin ne zaman tarihiniz :)
Ntugba Nefesimm benim bebegim biraz zayıf ama herşeyi yolunda çok şükür muayenede ağladım ekranda kilosunu görünce doktor demişti kimisi zayıf kimisi iri olur önemli olan sağlığı diye için rahat olsun
Ntugba Nefesimm aynen öyle canım şimdi erken doğum riskim var tek duam sağlıkla zamanında gelsin başka bişey istemiyorum
Nefesimm Ntugba rabbim zamaninda saglikli hayırlı mis gibi bir doğum nasip eder insallah tum kalbimle ediyorum duami neden peki risk?
Ntugba Nefesimm herşey normalken 4 cm açılmam oldu canım serklaj yapıldı sürekli yatıyorum . çok sağol canım allah razı olsu