meraklianne1 Merve212121 18-23 diye biliyorum açıkcası ama yanlış olmasın yine de ben girmedim çünkü🤭🤭
Shyla91 Banada 16 haftalıkken yüzde 90 kız dediler.22 haftalıkken gittim bacakları kapalı acmiyo muhtemelen kızdır dediler inşaallah degismez bole yazılar okuyunca tereddüt ediyo insan☺️
Busra333 Merve212121 Hadi ya bana 12. hafta kıza benziyor dedi 16. hafta kesin kız dedi 20. hafta ultrasonda bir profesöre göründüm aynı şekilde kız dedi bir yanıma olmadı şimdilik tabi daha kucağıma almadım
Shyla91 Merve212121 girdim detaylıda bacakları kapalı acmiyo muhtemelen kızdır deyip geçiştirdi bacak arasını göremedim henuz
Merve2Asel Bende dün ayrıntılıda ögrendim 2 defa kız dedi çok şükür rabbime hala inanamıyorum 2. Kızım olucagı için aşırı mutluyum rabbim herkesin gönlüne göre versin
Melisa_eker Merve212121 6 ay boyunca erkek dendi.Daha sonra kız dedi doktorum.baştan ögrenmen en iyisi olmuş. Şimdi her şeyimiz mavi,yeşil🤭
EsmaaaaMeva1 Merve212121 bnde erkeğe benzettim walla kuzum ama doktorlrda yanılabilio bnada erkek dedi ama kız gbi gelio hala 😄 nasip çıkınca görcez bklm nymş 💙💜
Samira67 Merve212121 bacak arası boş olduğu için öyle demiş.banada 16. Haftada bacak arası boş %99.9 kız dedi bakalım bir süpriz olacak mi🤭
Samira67 Merve212121 banada bacak arası boş dedi %99.9 kız dedi bakalım detayliyi çok merak ediyorum 🤭 ben hep erkek hissediyorum karin şeklim belirtiler hep erkek gibi🤷♀️