Dilan33 Nehirimmm06 ondan buyuk ablasi var misafir gibi cocuk sevip gider bide onune ikram bekler. Herkes ayni olmuyor iste
Yesimmmmi Emirinannesi34 benim bi küçüğümde evli onun görümceleri evli büyük ellerini birşeye atmazlar anneleri yaprmış😏
Dilan33 Yesimmmmi oyle yapmayi dusunuyorum. Cunku benim ailemden bile hayir yok. Ondan gördugumu kendi ailemden gormedim.
Minigimm0611 Yesimmmmi Benimkide küçük sayılır 19 yasında.bastan sıkıntılıydıda suan iyi cok şükür okadar yapmasada elini atmaya çalışıyor bazı seylere yardım ediyor 😌
gulin-35 Yesimmmmi kız kardesım 24 yasında alt katta oturuyo bekar gelır yukarı ıctıgı kahve bardagını orda bırakır gıder 😀😀
minemom Yesimmmmi benim küçük görümcem de 20 yaşında ahhhh ne görümceler var diyorum sadece başka bir şey demiyorum nazar etmeyeyim
Birtane2307 Emirinannesi34 aynen vallahi esim yap demese yapmaz aman birak sanki dogru durust mu yapacaklar
hanimhanimcik Yesimmmmi Rabbim muhabbetinizi daim etsin🥰 benimkide 18 yaşında hiç görmedim kendiliğinden birşey yaptığını hdjfjdksk