psychologist böyle konusan insanlara kulaklarınızı tikayin her insanin metebolizmasi farklidir. Neden doguramayasin her hamile kalan sporcu olmak zorundami? Belki benim vucudum cok esnek 9 ay yaticam fırt diye dogurucam , belki bi baskasinin cok sıkıntılı bi hamileligi var surekli yurumeli yani buna es dost mu karar veriyo biraksinlar doktor isini yapsin.
Ben gecmis donemde kimyasal gebeligin ne oldugunu bilmeden kimsayal gebelik yasadim ve piskolojisini zor atlatiyordum. Tam o donemde adini bile bilmedigim saglik ocagi ebesi beni arayip cocuk dusunuyosaniz zayiflamak zorundasiniz eger bu kiloda hamile kalirsaniz ozel tedavi gormeniz gerek falan dedi kadin benim tipimi bilmiyor ben adini bilmiyorum kadinin. 1.70 boyunda 80 kiloydum asla gobekli bir kadin olmadim ve butun saglik degerlerim mukemmeldir asla kan tahlillerimi aksatmam ve cok saglik beslenirim iri bir kadinim arkadas ve mutluyum🤣 telefonu nazikce kapatip hemen saglik ocagimi degistirdim bi kac ay sonra hamile kaldim ve doktorumun soyledigi sey suanki kilonda hic bi sıkınti yok cok kilo alirsanda en fazla sezaryen yaparim yine dogurursun dedi ben 90 kiloydum hamile kaldigimda 10 kilo aldim34. Haftadayim vucudumda ödem yok. 50 kiloyla hamile kalmis insanlar yataktan cikamiyoken uzanmaya ihtiyac duymuyorum bazen. Demem o ki sizi bi salsinlar siz kendi saglik degerlerinize baktirin belki degerlerde dusukluk vardir halsizlik yapiyordur. Ama saglikliysaniz caniniz ne tarafa dogru uzanip film izlemek yada uyumak istyorsa o tarafa yatin hamilelik devamli yasayacagimiz bir mucize degil keyfini cikarmamiz lazim.