Zeycannn Cumartesi akşamı saat 10 gibi suyum geldi ama az olduğu için emin olamadık hastahaneye gitmedim pazar gecesi de 11 gibi suyum geldi bu sefer durmadı duş alıp 12 gibi hastahaneye gittik muayene olunca Dr bebeğin suyunun çok azaldığını ve üzerinden 24 saati geçtiği için hiç bekletmedi acil sezeryana aldı 7 haziran 1.45 te bebeğim doğdu ama uzun süre önce suyum geldiği için bebeğim enfeksiyon kaptı p. Tesi gününden beri küvezde şimdi de sarılık oldu ismim Zeynep bebeğim de asel bebeğim için bir ayetel kürsi okur musunuz okuyan herkesten Allah razı olsun şimdiden Rabbım kimseyi evladından ayrı bırakmasın inşallah
Sedakayagrbz Zeycannn bende okudum canim sag salim bi sekilde Rabbim kavusmanizi nasip etsin insAllah 🙏🏻
Eymenkuzusu Zeycannn okudum. Allahim sana bagişlasin. Tez zamanda kavustursun. Merhameti ve Şafi ismiyle şifalandirsin yavrunu.
Nehirimmm06 Zeycannn canım okudum Allah şifa da versin inşallah ama ilk suyun geldiğinde nasıl önemsemeyip gitmezsin böyle şeyler çok tehlikeli Allah bebeğini korusun herkese örnek olsun
Zeycannn Nehirimmm06 aynen benim başıma geleni başkası yaşamasın diye özellikle belirttim inşallah kimse yaşamaz böyle bir şey
Cordymordy Zeycannn ayetel kürsi okuyamadım ama tüm iyi dileklerim sizinle ve Asel ile. En kısa zamanda sağlıkla birbirinize kavuşun 🙏🏻🙏🏻
Babymk Zeycannn Rabbim Şâfi ismiyle acil şifalar versin inşallah sana da Asel bebeğe de 🤲 100 Ya Şâfi, ihlas, Felak, nas, Fatiha, Ayetel Kürsi okudum canım. Sende çok dua et kendini üzme sen iyi olursan bebeğinde senden güç alır iyileşir çabucak inşallah
Bizimminikmucizemiz Zeycannn okudum canim Allah sifa versin insallah iyi dusun iyi olsun Allah hepimizin bebegimize saglk versin 🙏🏻🌸