Pinar_14 _Nurr- güzel zarif ve güçlü kadınları cagristiriyormus anlamı başka yerlerde de emir veren prenses anlamına geliyor biz çok beğendik 😊
Dmndmn _Nurr- İdil,Duru,Gül,Gülce,İpek en beğendiklerim inşallah ileride de kızım olursa İdil koyacağız 🤗
ilosunannesi Benim kızımın adı İlay olacak 🌸🧡 naif anlamlı ve Türkçe kökenli birazda kendi ismime yakın olduğu için seçtim sadece bazıları neeee ilay mı dilaymı nilaymı diye sorup iğreti ediyorlar oda onların problemi diyelim 🙈
_Nurr- ilosunannesi evet çok zarif kulağa da güzel geliyor İlayda derler kesin 😅 alışırlar zamanla artıkk
Bittercikolata ilosunannesi yaaa bende ilay koymak istiyorum tulum yaptiracam 35 haftalık oldum cesaret edemiyorum başka isim bakıyorum ama içime başka isim sinmiyor 🤦🏻♀️
Nureda28 _Nurr- kesinlikle koyacağınız ismi iyi araştırın anlamını doğru bildiğimiz fakat yanlış olan bir sürü isim var benim ilk kızımın adı Meryem hüsna buna da Allah’ın izniyle hifa nur koyacağım inşAllah🥰
ekoglu34 _Nurr- Kizima insallah 🌸Bilge🌸 ismini koyacagim. Hem bebek hem cocukluk hem de yetiskinlikte kullanilabilecek bir isim. Anlami ise bilgi sahibi, olgun ve guzel ahlakli kimse.
Mom047 _Nurr- Kardeşler olarak Tuğçe,Hüdanur,Melisa,sıla isimlerimiz.Yavrumuda Aylis Almira koyucam inşallahh 😍
kusuykusu Kızlarımın ismi Ayşe Sare, Halime Sevde😊 sare prenses demek bir de hz. İbrahimin eşinin adı, sevde de esmer güzeli demek hem de peygamberimizin eşinin adı💐 @_Nurr-