Selinozsoy 39+5 günlük olduk oğluşum gelmek istemiyor galiba neler yaptıysam da yok öneriniz var mııı🥲
Boncukgiller003 Selinozsoy ay evet yaa bugün çatı muayenesi oldum 1 cm açıklık varmış heveslendim başta geliyo diye ama gelen giden yok 😂 ağrım sancım yok gene 😒
Atesbeyinannesi Selinozsoy ya ben daha 38+0 yeni oldum ama 1 haftadır herkes doğurdun mu diye arıyor o daha sinir bozucu 😒🙄 bir de bebeğim iri bebek haftaya gittiğimde doktorum belki sezaryena alabilir ya da normali bekleyebiliriz yani daha doğum şekli bile belirsiz valla geçmiyor günler 🤦♀️
Hilalmira Selinozsoy hiç ağrınız sızınız olmuyor mu ? Bende an itibariyle 38+5 oldum en ufak bir ağrıda geliyor sanıyorum. Alttan akıntı vs oluncaa suyum geldi sanıom ama doktorun dediği güne odakladım kendimi inşalllah o günde doğar 🙏🏻
Aysecelik17 Selinozsoy merhabaaa 😀 bende 40+2 yim ama ne sancım ne ağrım var bebek çok güzel yerleşmiş , suyuda yerinde ama hiç açılmam yok , rahatlığını koruyor 😀
Selinozsoy Nigar_xva böyle beklemek çok zormuş ya 9 ay bir şekilde geçiyor ama son günler hiç geçmiyor
Selinozsoy Boncukgiller003 aynen bende de hiç ağrı yok yumuşama vardı rahimde bebeğin kafası kanala girmek üzere dedi doktorum ama tık yok 😂
Snmom 40+4 te suni sancı ile doğurdum. Açıklık sancı nisan şu hiçbiri yoktu ama suni sancıyı almaya başlayinca hpai oldu sabah 9 da almaya başladım akşam 6 da bebeğim kucağımda idi vajinal doğum yaptım zamanı var bekliyorlar son uykularınızin tadını çıkarın 🙈
Dubletombikdoner Evinizde küvet varsa sicak su doldurup icine girebilirsiniz 😊yorulduktan sonra , evde küvet yoksa leğen 😁😂legene otururken de yaninizda biri olsun 🤣geri kalkması zor 🤣
Snmom Selinozsoy serum bağlıyorlar kolunuza onunla koridorda yürüyüş yapıyorsunuz açılmalar başlayınca aralıklarla sancı giriyor geçiyor. Size mutlaka nefes alacak zaman veriyor arada da nstye bağlıyorlar.
Selinozsoy Hilalmira ağrılarım tabiki oluyor belimde kasıklarda bacaklarda oluyor ama geçiyor sık sık bir ağrı yok
kucuk_prenesesim Hilalmira aynı durumdayım ağrım var ama hiç bir şekilde açılmam yok ne yapmam gerek açılması için biraz bana yardımcı olurmusunhz
BSRAAL Selinozsoy ilk hamileliğim benimde 39+5′e kadar uzamıştı doktor artık gelmezse bir kaç gün sonra sezeryan yapıcam dedi, aynı günün gecesi suyum geldi 😂😂 Gerçi yine sezeryan oldum ama neyse 😂
Zeynepberenbatuhan7 Bende 40+3 oldum. Dün geceden beridir sancım var. 2 cm açıklığım var. Şuan bile sancı çekiyorum. Düzenli de gelmiyor. Hayırlısıyla kucağıma alırım inşallah