Denizyildizii Yazgulu-27 varsa maden suyunun içine limon sıkıp içebilirsin biraz da tuz ek çok iyi geliyor az önce benimde mide bulantım vardı içtim bu şekilde iyi geldi
[silindi] Yazgulu-27 elma soda başka hiç bişey iyi gelmedi 4 ay kustum ağzımdan burnumdan geldi meyveler iyi geliyor sadece
Aysecylnn Yazgulu-27 Ayy o kadar iyi anlayabiliyorum. Doktor bana prilam ilaç verdi. 8 ay boyunca kullandım o kadar iyi geldi ki
Sevdess Ben çubuk kraker yiyorum yada nane, genelde geceleri yatarken oluyor bide uykumdan kalkıyorum miğde bulantımla :( kaç haftalık sizin ki? )
Yazgulu-27 Sevdess valla rabbim yardımcımız olsun inşallah bunları alttlatıp yavrularımıza kavusurz her sıkıntının sonunda bir ferahlık vardır sabır edeceğiz artık 🤷♀️
uayse prilam dr kullandim bende cok kotu oluyordu mide bulantilarim yemek yiyemez su icemez durumdaydimm bu hapi kullandiktan sonra kendime geldim
Yazgulu-27 uayse kac haftalık ken kullanmaya basalınız ben ağrı kesici bile alamıyorum bebeğe zarar gelir diye
uayse 8 haftalikken basladimm bebege hic bir etkisi olmuyor aldigim ilacin tamamen vitamin icerikli doktorlarda tavsiye ediyor 20 haftaliga kadar devam ettim ben bu hapa