Gulilhan Merhaba,Gunes kremi onerisi, yaglı bir cilt tipini de uygun olsun istiyorum. Kullandigı üründen memnun olan var mı. Tavsiyelerini beklerim🤗
lentil Gulilhan benim cildim karma avene in güneş kremini aldım gebeliği öğrendikten sonra çok güzel yağlı bir his olmuyor suratında fondöten var gbi renk eşitliği sağlıyor
Hafizeplt Gulilhan solante bana çok tabaka gibi geldi anneme verdim çok sevdi çok memnun ben de kendime missha dan aldım pirinç özlü olan en doğal içeriklisiymiş sanırm gayet memnunum yağlı bir his ya da beyazlık bırakmıyor.. evde kaldığım zaman da proksin kullanıyorum çok ucuza aldım ama evde iyi h😅
mujdezengin Gulilhan evet o ben yaşamadım beyazlık hatta hafif nemlendirme özelliği var baya da büyük yani doktorum en temiz içerikli o olduğunu söyledi
Adile1706 Dr. Cevdet Tuna nın kullanıyorum kızlar biraz yağlı bir yapısı var ama muhteşem emiliyor bu ara da güneş kremi değilde losyonu tercih ediyorum el yüz ve vücut için 😇
susam_18 Hem araştırdım hemde doktorumun tavsiyesiyle Solante pregna aldım evet yüzde beyazlık bırakıyo çıkmadan yarım saat önce sürseniz daha iyi olur. Doktorum dinlen dedi 30.haftaya gircem yattığım için sürmüyorum çıkmıyorumda zaten kalır öyle😁