zeynepemiromer kızlar ferplexfol ilacını kullanan var mı 22 haftalık hamileyim değerlerime bakmadan doktorum artık bunu kullan ihtiyacın olur dedi kullanan var mı
EmineYavuzhan1 zeynepemiromer Geyneferon kullanıyordum sağlık ocağı başka bi kan hapı verdi onu kullanıyorum şuan doğumda çok fazla kan kaybı yaşandığı için mecburen dışarıdan takviye gerekiyor
zeynepemiromer Aysel0707 nasıl geldi size yan etkisi falan oldu mu birde bana tahlil yapmadan verdi doktor yani eksilir zamanla dedi verdi
zeynepemiromer EmineYavuzhan1 anladım canım içmek lazım o zaman bende hiç bir etki olmayınca başta kullanmayayim dedim ama kullanırım yazdı zaten doktor
zeynepemiromer Elifaliiii mini tüpler şeklinde canım değil mi tadı falan nasıl kötü mü çok birde nasıl içiyorsun onu
Aysel0707 zeynepemiromer bende kan vermedım yok herhangı bı yan etkısı yok kanın dusuk ac karnınla ıcıyorsun ben oyle ıctım sabah kalkıyordum ıcıyordum uyuyrdum sonra kalkıp kahvaltımı yapıyordum
EmineYavuzhan1 zeynepemiromer Kullan canım benim amcamın kızı hap sevmediği için hamileliği boyunca kullanmamış normal doğum yaptı şimdi de kansızlıktan hergün titriyor şişe tüp kan vermiş doktor onu şurup gibi içiyor rengi de solmuş
Elifaliiii zeynepemiromer Evet canım mini tüp şurup şeklinde sabahları aç karna kahvaltıdan bir saat önce içiyorum canım
zeynepemiromer EmineYavuzhan1 ay ne kötü bana da verdiği minik tüpler şeklinde sabah akşam iç dedi canım