Esragnss esmerrmm şuan indirim var ben dün gittim baya iyiydi fiyatlar kampanyalar da var ayrıca internet magzasında perşembeden pazara indirim oluyor
tcasl esmerrmm İstanbul da yaşıyorsanız forum istanbul da cumartesi gününe kadar tekstil ürünlerinde indirim varmış bugün gittim kapış kapıştı 🙈
Esragnss esmerrmm allah allah ben joienin park yatagını almaya gittim 1000 liray düşmüştü bilemedim şimdi 😃😃
Esragnss esmerrmm ama aklında bulunsun bebeğim e bebek internet sitesinde daha uygun kıyafetler ve daha fazla çeşit var ve indirim daha çok kıyafetlerde 🌸
MelikeD Her hafta Perşembe den pazara farklı ürünlerde indirim oluyor. Onun dışında şubat ayında yılda bir genel olarak güzel indirim yapıyorlar.
Ebreva esmerrmm uygulamayı indir canım bildirim düşüyor suan anne bebek ürünlerinde var geneldede her hafta kıyafetlerdede oluyor ben oradan aldım herseyi
Mucize_anne32 Gecen besikte indirim varmis kacirdim persembeden pazara kadar acaba o indirim ne zmn tekrar olur magaza uzerinden
zeytinkiz esmerrmm Dönem dönem illa bir kategoride indirim oluyor. Uygulamasını indirin bildirim geliyor her gün 🤭