AselAslan 16 haftalık hamileyim bebek göstermedi bacakları kapalı doktor kız olabilir dedi . Cinsiyet değişir mi 16 haftadan sonra
Dilekcnkn AselAslan Yani kesin bir şey dememiş doktorunuzda o yüzden belli olmaz detaylıda öğrenirsiniz artık ☺️
Naz_01 AselAslan kuzenimin ve arkadaşımın 7.ayda cinsiyeti değişti.kız demişlerdi erkek çıktı ikisinin de
AselAslan Dilekcnkn birşey göremedi ama yüksek ihtimal kız olabilir dedi 😊 detaylıdada pozisyon uygun değilse cinsiyet öğrenememe durumu var mı
kukiveannesi AselAslan var detaylıda bizimkinin bacakları kapalıydı göremedi doktor kemik yapısına ve yüzüne göre kıza benziyor dedi 🤷🏻♀️
Dilekcnkn AselAslan Yani ben 7. Ayda bile hala öğrenemeyen insanlar gördüm Kuzenimin son aya kadar erkek dendi son kontrolünde kız olduğu çıktı 😂😂
Syrnn kukiveannesi benim de aynen öyle bugün gittim 29+6 hala aynı bacaklar kapalı oldugu için kız dendi :)
AselAslan Syrnn hangi hastaneye gittiniz ? Ayy o haftada bile oluyor mu ya ben daha 16 da çatlıyroum meraktan
kukiveannesi Syrnn bana 14 te bi erkek kesin dendi sonra hiç açmadı bacaklarını ama her gittiğimiz açmıyor ama kıza benziyor diyo bizde anlamadık 24 oluyoruz hazırlıklara başladık artık erkekse de çiçekli tulumlar giyecek
Syrnn AselAslan Atatürk eah 14te kıza benziyor dedi 20.hafta da detaylı da bacakları kapalı ama kız yüksek ihtimal dendi %95 :) bugün de işte hala bacakları kapalı ama kız dedi sen kız olarak hazırlık yap dedi :)
pinartonguc Banada 12 haftalikken kiz demisti önceligi kiza veriyorum dedi bir daha ki geldiginde belli olur dedi ayin sonunda gidecegiz hayirlisi😊