Minanin_Annesi Elifrana Yaa 😒 benim de öyle olmasından korkuyorum hangi sezeryan yöntemini tercih ettin
Minanin_Annesi Arasinannesi Benim eşim de 4.5 kilo doğmuş sanırım ona çekecek bizimki 🙈 ben de senin gibiyim sezeryan duyunca korkuyorum inan. Ben de deneyelim dedim kararı bana bıraktı 1 hafta sonra karar verecez
NNeslihaNN Minanin_Annesi bence doktoru dinle sezaryandan korkma bende sezaryan dogum yaptım korkucak birşey yok yani 😊
Minanin_Annesi Irmakgcgn Anladım canım zaten çatım cok müsait değilmiş sanırım 🙈 riske atamaycam galiba sen ne yapmayi düşünüyorsun
Irmakgcgn Minanin_Annesi dedigim benimki suan normal seyrinde cok buyuk degil. Daha 5 haftam var bakalim😊 umarim cok iri gelmez oğluşum🤗🤗
Zeynepsa Minanin_Annesi Bence 1 doktora daha görün. Onun görüşlerini de al. Kilolu dogan cok cocuk var doktorun yetenegine bagli biraz da. Kimisi ugrasmamak icin sezaryen diyor.
Minanin_Annesi Zeynepsa Doktoruma güveniyorum bu konuda Memleketteki doktorlar hic normal yapamazsın imkansız dediler moralimi bozdular her ultrason makiensinde hemen hemen kilo aynı çıkıyor
Gurbetgelini Minanin_Annesi hiç riske etme o zaman canım benim ilk bebeğim 4.790 be 56 santim doğdu bunda 38 haftalıkken 3,500 olmuş ama daha gelecek gibi görünmüyor 39 haftalık oldum ve git gide de büyüyor benim ilki sezeruandı bir de şimdi yine de normali bekletiyorlar
Minanin_Annesi Zeynepeymen Yeni memleketten geldim ordaki makineler da hemen hemen aynıydı farklı birşey soylemediler yani
Minanin_Annesi NaimeYilmaz Doktorum illa sezeryan demiyor bana bıraktı kararı sana neden oyle dediler ç normalı bekliyorsun
NaimeYilmaz Minanin_Annesi Çünkü sağlıklı olanın normal dogum oldugunu bılıyorum bu kürek kemıgı catlagı her dogumda yasanabılecek bır durum hatta bazı dogumlarda mudahale amaclı bılerek kırarlarmış. Sezeryan Amelıyatı fikrini mecbur kalmadıkca düşünemem
Oglununannesi Minanin_Annesi canım karışık bi durum ama ne bilim korkardım sanırım bebeğe bişe olur diye sezeryan olurdum😐30. Haftada kaç kiloydu minik?
Minanin_Annesi Oglununannesi 2 kiloydu sanırım son haftalar cok hızlı aldı ben toplamda 10 kilo aldım bebek benden fazla aldi😂
Zeynepsa Minanin_Annesi Benim bebegimde iki hafta inden gidiyor 33. Haftada 2500 kg idi. Doktor henuz bisi demedi 2 hafta erken olabilir dedi sadece.karar senin normal dogum dene olmazsa sezaryene gec
Oglununannesi Minanin_Annesi benim bebek 30+3 de 1942 gramdı dr iri dedi ondan merak ettm canım ilkide 36+2 de 3805 doğdu
Minanin_Annesi NaimeYilmaz Ben gebeligimin başından beri hic düşünmedim normal doğum icin herşeyi yaptım ama kafam çok karışık