edanurciftci Progestan fitil ve iğne kullanıyorum bugün kontrole gittim devam kullanmam gerektiğini söyledi az önce kahverengi bi leke gördüm doktorun o heyecanla kartını istemeyi umuttum her gittiğimde unutmam da ayrı ztn leke normal midir lütfen biri bisi desin sizce ne yapmalıyım
polyanne edanurciftci benim 8. haftada kesede kanama alanı gözüktüğü için verdi Dr kahverengi lekelenme olabilir sıkıntı yok ama adet gibi kanama şeklinde olursa hemen gel demişti çok şükür henüz bir sıkıntı yok
Adalina09 edanurciftci Kırmızı olmadığı sürece sorun yok diyorlar ama kanamalar pek normal sayılmıyor gebelikte inşallah bir sorun yoktur
ikizkusannesi edanurciftci ilk haftalarda mısınız?genelde 13. haftaya kadar görülebiliyor bende de olmuştu zaten doktorlar kahverengi lekeden değil pembe ve kırmızıdan korkun diyorlar endişelenmeyin
kukiveannesi edanurciftci bende progrstan kullandığım zamanlar kanamam devam etmişti düşük riskim olduğu için herşey yasaktı işte sürekli yatıyordum
ASF123 Bendede oldu canım , hem progrstan hem fitil kullanıyorım sra ara kahverengi leke geliyo hastaneye gidiyorum biseu cıkmıyo , kırmızı olunca sıkıntı diye biliyorum, biraz takip et yat bi yandan da devam ederse git
edanurciftci kukiveannesi bana da yasak yatıyorum iki hafta önce gittiğimde kasılmalar azaldı demişti ama yine kullanıyordum ilacımı şimdi bu leke ne bilim çok kötü hissettim
gmzgmzz edanurciftci progestan kullanmama rağmen bendede olmuştu kahverengi lekelenme doktor ilacına devam et kahverengi lekelenme normal kırmızı tehlikeli demişti
sumeyraballl edanurciftci bu leke işi unutlck bir durum değil bende ilk kontrolümde söylemdm 2. Gittiğmde söyledim direk progestana başlattı ufak bir depremle sarsılmşsn bide bu depremin büyüğü var dedi 12. Haftaya kdr evi süpürüp silmemi yaskladı 10+3 üm progestanla follik asiti bıraktrdı doktorum balık yağı verdi progestan sayesinde lekelenmm geçti ayakta çok uzun süre kaldığm zaman lekelenmem tekrar oluyor o yüzdn ayakta çok kalmamaya bol bol uzanmaya özen gösteriyorm kahverengi lekelenme sonra dan kana da dönüşe biliyor ihmal etmeyn hafife alınck birşey değil lekelenmem var diyince de reçeteme düşük tehdidi olrk geçildi
edanurciftci sumeyraballl şuan hem progestan fitil hem iğne balık yağı ve magnezyum sülfat kullanıyorum doktor ne verdiyse onlar 14. Haftadayım ilk kez oldu daha bugün doktordan döndüm gayet iyiydi her şey anlam veremiyorum doktorum kartı almayı unuttum nasıl unuturum en azından sorardım acaba yarın hastaneyi arasam numarayı verirler mi
sumeyraballl edanurciftci tabi arayın numara vermeseler bile görüştürüceklerdir sizi doktornz kendisi size söyler
Minnak-kalbim edanurciftci bn de 21 +5 oldum canım daha kullaniyorum leke gördüğün zaman günlük tozunu yükselt 2kullaniyorsan 3 kullan
edanurciftci Minnak-kalbim suan sabah akşam kullanıyorum doktora danışmadan fazla kullanmam uygun olur mu Kİ
Minnak-kalbim edanurciftci daha dün doktora gittim canm bna leken kampların olursa günde 3kez iç dedi bı siknti olmyo
Mehparesultan edanurciftci benimde keseyi gördüğüm zaman olmuştu alttan kullanıyordum birkaç güne geçti sonra kesenin etrafinda gördü 12. Haftaya kadar kullandım sonra geçti 18 haftadayız Su an kendine dikkat et ağır kaldırma yavaş hareket et ayaklarinin altına yastık koy her fırsatında uzan
Yasasinanneolmak Ben de 12 haftalığım başından beri progestan kullanmama rağmen kahverengi akıntım oldu hatta dün gece yine acildeydik kanamam kırmızı gibi oldu ister istemez insan endişeleniyor hemen doktorumu aradım. Bebek gayet iyi bazı hamilelikler biraz böyle sancılı geçiyor tek tavsiyem ayaklarını uzat tuvalet harici kalkma mümkünse. Bizi kurtaracak tek şey bu şu anda. Bir de stres yapmak ve sürekli bu konuyu düşünmek de etkiliyor bol su iç yat canım.
edanurciftci Yasasinanneolmak yatmak biraz zor oluyor İnan ki yatılmıyo yani bu evin işini kim yapıcak diyorum sonra
Sultann1603 edanurciftci 7 8 haftalarda kanamam oldu damla damla seklinde ama sabah aksam kullandm progestanı bitene kadr kullan dedi doktor