Minaliy Kızlat bugün yumurtlamanın 13. Günü test yaptım negatif😥 sizce olsa çıkmazmıydı ? 2 gün daha bekleyip adet olmazsam kan mı versem ? Yumurtlamadan beri bitmeyen kasıklarımda batma var. Çok umutlanmıştım dua edin bana 😥
Purpura26 Minaliy İnşallah vardır canım. Ama yumurtlama gününü değerlendirince de o batma kasıkta ağrılar oluyor. Hemen üzülme yoksa da ne zamandır deniyorsunuz bilmiyorum ama. Ben yumurtlama takibiyle 2. Ay hamile kaldım.
Minaliy Purpura26 1 yıl oldu istiyoruz. 1 dış gebeliğim var. Rahim filmi falan herşeyi yaptım. Pco var olmuyor 😔
Minaliy Adalina09 1 sefer klomen ve çatlatma iğnesi kullandım doktor aşılama önerdi ilk seferde gebe kaldım dış gebelik oldu. Sonra 4 ay ara verdik geçen ay rahim filmi çekildim sol tüp kapalıydı açtılar şuan sadece prowomen ve diaformin kullanıyorum
afrasil Minaliy doktorla yumurta takibi yaptırdın mi hic canım . Bide bal polen propolis ve inofolic combi tavsiye ederim sana
Adalina09 Minaliy Ben rahim filmi çekindim gonal f femare kullandım otrivelle çatlatma iğnesi ile hamileyim ve sadece bir tane yumurtam gelişti hiç umudum yoktu stres yapmadığım ay oldu
Minaliy Adalina09 ben çok yapıyorum ya elimde değil. Doktorlar sürekli sorun yok bi kaç ay sonra gel diyip gönderiyorlar