BurcinC Selam kızlar, cuma gecesi birden kasıklarıma bir ağrı girdi bir saat filan hiç geçmedi sonra belime bıçak saplanır gibi oldu oda geçmedi yürüyemedim kalıp gibi oldu belim. Ama Doğum sancısı girip çıkar dedikleri için ben girdi ama çıkmıyor heralde sadece ağrı bu dedim yinede eşim dayanamadı hastaneye gittik nstye bağladılar açılmama baktılar yumuşama olmuş nstde sancılarım çok düzenli çıktı Doğum sancıların başlıyor dediler. ama daha çok erken diye hastane korktu kendi doktoruma yönlendirdi. Kendi doktorumuza gittik yatış yaptı hemen. Sabaha kadar iki saniye Aralık’la sancılarım vardı düzenli 50 ve üstüydü. Doktor heran gelebilir dedi ciğer geliştirici iğne antibiyotik filan verdi. Neyse ki imkansız dedikleri şey oldu ve sancılarım azaldı 🤗 hastaneden çıktık şimdi evde yatıyoruz dinlenmem gerekiyormuş yatarak geçireceğim son zamanlarımı sanırım. Böyle bir şey yaşayıp bebeği son haftasına kadar bekleyen var mı ?
burcufrkn_ BurcinC ay suan korktum benimde 3 gundur bi kasiklarima bi belime sanci girip duruyor daha 30 haftaligim yalanci sancidir diye gitmedim doktora gitsemmi bilemedim🤦🏻♀️
BurcinC Minanin_Annesi inşallah bekler 37. Haftayı 🙏🙏🙏 yatıyorum hiçbir iş yapmıyorum ama kasılmalar devam ediyor inşallah haftasını bekler 🙏🙏