Sfm51 Melekalkan06 kasık ağrısı mı oluyordu gün içinde ara ara bendede oluyor enfeksiyondan şüpheleniyorum
Melekalkan06 Sfm51 aynen kaşıklarım adet olacakmısım gibi sancı yapıyodu, nstde sancım yok ama bende sancı vardı artık doktora ısrar ettim dedim çok sancım var test yaptı 40larda falan çıktı sonuç enfeksiyon ilacı içince geçti rahatladım
Happyturuncu MihrimahBaybars hamileliğimin başından beri içtim aralıklı olarak 32.haftadayız geçiriyor ama yeniden oluyor benim
Rabia112 MihrimahBaybars benimde o haftada gerçekleşti idrar yolu enfeksiyonum ama tek tozla geçmedi. Üstüne arttı yanma ve kaşıntı durumum soldu kasık ağrılarım ve ateşim çıktı. Serum takıldı birde antibiyotik yazdılar öyle düzeldi. Ama bol bol su için en iyi çözümü bu
Pinaralper Sfm51 mıde bulantısı sık idrara çıkma kusma oldu bır gun sonra doktorum dahılıyeye gıtmemı ıstedı orda cıktı sımdı ılac alıyorum ama ıdrar sonrası kasık agrılarım basladı sonradan
MihrimahBaybars Gece son idrardan sonra iç dedi doktor. içtim uyudum 4 saat sonra sıkıştım mecbur gittim lavaboya. Etkisi olmuş mudur acaba
Mukocetin MihrimahBaybars canım tek kulanmalik doz içecek bana yaramadı ben 1 tane içtim sonra su içerek temezlettim buda hamileliğimin başından 6 ayima kadar devam etti şuan 8 aylığım ve dün test verdim temizlenmiş benimki çok ilerlemişti ilacida geç aldım ama pek yaramadı bana genelde doktor antibiyotik te veriyor sana yan etkisi yoksa sen kullan ozaman çabuk geçer detaylı doktorumla konuş 😊
Busrakrkya MihrimahBaybars hamilelikte çok ilaç kullanılmamalı bence . Dut kurusu suyu çok iyi geliyor deneyebilirsiniz . 1 bardak suya 3 yemek kaşığı dut kurusu kaynatıp için
bircivcivannesi MihrimahBaybars evet az varmış demek ki benim de öyleydi ilerlemeden için bol su ve yoğurt da tüketin geçiyor, yaşamayan yoktur zaten hamilelikte herkesin başına geliyor
Bebegimgeliyo MihrimahBaybars demek çok ileri seviyede değil canım bende sün aldım ilacı 3. Kez cıktı bende de 3 kez de tek kullanımlık toz kullandım çok ileri seviyede olunca fitil falan veriyorlar