Gamze2172 Kızlar hamıleyken sivilce lekeniz oldumu ne yaptınız lütfen yardım edin çok kötü bir görüntüsü var
Zeysezer Gamze2172 ben madecasol kullanıdım lekeler için açıyor bence ama zararı var mı bilmiyorum. Onun dışında her gün Gülsuyu kullanıyorum
baharko7 Gamze2172 hamilelikte oluşan sivilcelerim ve sonrasında kalan lekeler için dermaperm yaptırdım canım diğer türlü hiç bir krem işe yaramadı çünkü
yasmiinnn Gamze2172 evet hormonlardan dolayı oldu hiç sıkmadım ellemedim sivilce karşıtı kremler yıkama jelleri kullandım ve güneşe çıkmadan güneş kremi sürdüm yok denecek kadar azaldı iz de kalmadı
minikbirkiz Benim hamileliğimin başından beri her yerim sivilce doldu ilaç kullanabiliyor muyuz ki, kullanılmaz diye doktora bile söylemedim
Gamze2172 minikbirkiz malesef kullanamıyoruz benm doktorum çay ağacı sabunu verdı kulanıyom iyi geliyor kulan canm
minikbirkiz Gamze2172 ben 1.5 yıldır tto çay ağacı yağlı sıvı sabun kullanıyorum yüzüme ama yüzüm bu halde. 1.5 yıl önce yüzüm kızarık ve kuruydu, meğer parazit varmış onun için bu sabunu vermişti
Gamze2172 baharko7 benmde öyle ama genel yayıldı suan kurumuşlar biraz da lekesı için ne yapacam bilmiyorum
baharko7 Gamze2172 dermaperm araştır istersen çok etkili ama kış ayında yaptırman gerek cildin çok güzel oluyor sonrasında