MaviAustos Bende bugün itibariyle kullanıma başladım lierac kremini kullanıyorum duş sonrası içinde bio-oil çatlak yağını süreceğim
gizemgnll Bana bi krem yazdı ama 100miligram, 185tl , almadım o yüzden daha uygununu bulurum diye , tavsiyede bulunur musunuz bayanlar 🙂
Ozlemr Mervegul lierac eczanede var. 100 ml 115 tl gibi rakamdı. Aldıktan sonra farkettim Trendyol da n11 de çok çok daha ucuza var bir daha eczaneden almam. 100 ml zaten çok az göbeğe sür memeye sür basene sür derken hemen bitecek.
Mommy Mervegul sadece kremini canım serumu oluşmuş çatlaklar için kullanılıyor diye biliyorum. Eczanede çok pahalıydı 1 adet 200ml fiyatına n11 den 2 adet 200ml aldım😊
Eliffff Kızlar N11deki yorumlara baktım ama bandrolsüz falan oluyomuş orjinal olduğuna çok güvenemedim
Fato089910 Biz dün söyledik kızlar lierac n11den 200 ml 91tl gibi bi fiyat gayet uygun arkadaşım da almıştı 21ml de hediye gelick.
CansuHakanDabakan Bnde bi oil kullanıyorum, bazen bebek yağı, bazen doğal zeytinyağı,susam yağı karışımı sürüyorum 22deyim bnde
NeslihanCaykara Bebe yağı ve hindistancevizi yağını karışım yaptım 34.haftadayız hiç çatlağım yok.ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi diyorlar 🤗
Asmin27 Ben badem yağını kullanıyorum çok faydasını gördüm 28 haftalik şu an kızım çok şükür çatlak yok