Hafissee Kizcek isimli yaptırdığım takımı vermiycem kan vs leke olur diye . O yüzden normal bir yenidoğan koydum cantama
birceefe Kizcek bilmediğim için soruyorum bebeğe ilk tulum mu giydirilir ikili takım mı kafamda deli sorular 😀😀
Seymamuge Kizcek chakra rainbow serisinin hastane çıkışını aldım onu giydirmelerini istiyorum. Hastane kendi kıyafetini kirlenirse giydirir diye düşünüyorum
Emirinannesi34 Kizcek 5li hastane çıkışını koydum, normal. İsimli olanı fotograf çekerken giydireceğim.
Redpepper Basit acil hastane çıkışlarından aldım dümdüz ucuz bişey, odasına geldiğinde değişmeyi düşünüyorum
Seydaakoluk Ben de düz beyaz hastane çıkışı vardı onu vereceğim odaya yanıma verilince temiz kıyafet giydiririm direk çünkü ilk kıyafet çabuk kirleniyor dediler
Boys_mama Süslü püslü vermeyin. Kan lekesi çıkmıyor. Yıkandıktan sonra giydirirsiniz. Tabi göbeği düşene kadar yıkamak yok.
birceefe Boys_mama bizde yıkıyorlar bebeği göbeği düşmeden önce.. hepimizi o şekilde yıkamışlar, bende bu yıkama konusunda biraz tedirgin oluyorum ya
Boys_mama birceefe doğduğunda kaplı olduğu tabaka bebeği koruyormuş. Bir hafta sürmüyor zaten göbeğin düşmesi. Ben yikamadim doğar doğmaz.
Linam6868 Kizcek Oğlum olacak benim de 5 li hastane çıkışı verecem kan vs olur diye 10 hastene ciksini da çantama aldım kan almaya goturluyor ya hastaneden çıkarken de 10 lu hastane ciksini giydirecem