mummy_mom damlayy8 şişli de kendi klinigi olan bir doktor onerirebilirim.Figen ezen işler.turkiye hastanesinin doktoru.kesinlikle bi arastir canim
kubraytekinayan damlayy8 Bağcılardayım Yaman Tıp Merkezine Gidiyorum Dr.Eray Balcan çok memnunum instagramdan araştırabilirsiniz çok ilgili bi doktor 😊
Gamze2172 damlayy8 vala ben avclara gidiyorum özel kılnık gayet iyi ve anlayışlı hoş bır doktorum var tavsiye ederim hıc pişman olmasınız düşünün tup bebek tedavisi olacaktım o doktorum yapmadığı için ayrıldım ve tup bebek tedavisi yapacağım ay hamıle kaldım tekrar ona döndüm kontrolerimi
Sevdess Şuana kadar 5 doktor değiştirdim en son gittiğimden çok memnun kaldım, gerek bilgisi gerek ilgisiyle, BHT CLINIC HASTANESİ SERPİL KIRIM. Henüz 1 kez gittim ama içime çok çok sindi
Sevcann41 kubraytekinayan gerçekten instagramda göründüğü gibi mi birde siz ilk defa mi gidiyorsunuz daha önce doğum yaptınız mi Eray beyde
kubraytekinayan Sevcann41 eray beyde ben yapmadm ama tanıdığım çok yakın bi ablam yaptı onun tavsiyesiyle gittim bende ilk doğumum olucak ve sonsuz güveniyorum diyebilirim çok ilgili bi doktor her ayrıntısına ayrı ayrı bakıyo 😊