Minikannesi5506 Ankara şehir hastanesi herhangi bir sancı açılma vs olmaması durumunda suni sancıyı kaçıncı haftada veriyor bilgisi olan varmı
Melekalkan06 Minikannesi5506 açılman olmaması durumunda bekliyorlar açılmanı eğer açılma olmazsa doğumda Suni sancı veriliyor eğer yine açılma olmazsa yada bebeğin kalp atışları düşer falansa o zaman sezeryana alınıyor
Semanurozgan Minikannesi5506 sorunuza alakasız ama şehir Hastanesi’nde hangi doktora muayene oluyorsunuz memnunmusunuz doktorunuzdan birde
Gokalptugcee Minikannesi5506 41 e kadar bekledi görümcem 41. Haftada suni sancı aldı ama 2 cm açılması wardı
Minikannesi5506 Melekalkan06 kaçıncı haftaya kadar bekleniyor peki ☺️ 40 mı 41 mi acaba 41 olunca direk sezeryan diyorlar bende dedim 40+0 da suni mi verirler acaba
Minikannesi5506 Semanurozgan belli bir doktora gitmiyorum her gittiğimde farklı doktor oluyor mhrs de adı çıkan doktorlar içeride olmuyor onun adı altında çalışıyorlar çok memnunum hastaneden herseyini açık ve net söylüyorlar
Semanurozgan Minikannesi5506 bennbugun funda arpacı diye bir doktora gittim memnunumda aslında ama biraz sert bir doktor gibi geldi birde ultrason görüntüsünü vermedi ben sormadan birşeyi söylemedi o yüzden belli bir doktora gitmek istiyorum aslında
Gokalptugcee Semanurozgan 27 haftamdan beri necati hançerlioğullarına gdiyrm çok tatlı ve iyi bir doktor sedyeden kalkarkn yardm edio sorularıma cevap bulablyrm ve fotoğrafı da ben istemeden verio
Minikannesi5506 Semanurozgan Hatice ensari çok iyi bi hoca tavsiye ederim canım birde sen sormadan birsey söylemiyorlar hiç çekinme sor ultrason görüntüsü de telefona çekmene izin vermeleri lazım aslında