SenHepMercimekOlarakKalacaksin Merhaba anneler. Bugun tam 23 haftalik olduk. Bir kac gundur sari renkte akintim oluyor. Normalde beyaz olurdu. Sizce kotu birseyin habercisi mi bu? Sizde de oldu mu?
Deletedmom15257 SenHepMercimekOlarakKalacaksin cnm bende de cokkk var dr normal diyo kaşıntı yanma ve koku yoksa tabi
Duygue SenHepMercimekOlarakKalacaksin evet canım doktoruna mutlaka söyle enfeksiyon erken doğuma bile sebep olur
Eyesoon Canım ben 14.haftada Serklaj oldum,rahim ağzına dikiş atıldı ,şuan 26 haftalık olduk ,12 haftadır sarı akıntım var ,doktora her söylediğimde koku kaşıntı yoksa doğal diyor ben de çok rahatsızım ama alıştım artık sen yine de doktoruna söyle,enfeksiyon belirtisi diyo hep internet ,benim muhtemelen o dikiş ipi yapıyor
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Eyesoon Deletedmom15257 aile hekiminde tahlil yaptirmistim cuma gunu. Sonucunu az once aldim. Yanma yada kasinti yoktu ama idrar yolu enfeksiyonu varmis. Ayrica kolestrolum yuksek cikti. Cok canim skkin moralim alt ust oldu. Kadin dogum doktoruma gidicem ama suan napcam bilmiyorum. Kolestrolun yüksek cikmasi tehlikeli oldugu yaziyor internette
Deletedmom15257 SenHepMercimekOlarakKalacaksin kuzum interneti boşver sakin bakma netten hiç birzaman her bunye farklıdır korkma dr git o zaten gerekeni söyler bol bol su iç enfeksiyon icin
Eyesoon SenHepMercimekOlarakKalacaksin doktorum perinatolog ve üniversite ana bilim dalı Başkanı içiniz rahatlasın diye söylüyorum kolestrol bmm de Yüksel Dr bey tamamen gebelikten zaten yükselir dedi,hiç kafanıza takmayın stres bebek için daha tehlikeli
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Deletedmom15257 sagol canim içiyorum su ama daha dikkatli olmam gerekiyor demekki.
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Eyesoon cok sagol canim ins dedigin gibi sadece hamilelikten dolayı yukselmistir. ldl kolestrol 252, kolesterol 360, hdl kolesterol 74, trigliserid 170 cikti. 😞
Eyesoon SenHepMercimekOlarakKalacaksin yine de yağ tüketimine dikkat edin hamur işi özellikle uzak durmak lazım şekeri de tetikliyor,güzel bi gebelik geçirmeniz dileğiyle 😊
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Duygue doktoruma telefonda soyledim cumartesi gunu kontrole gidicem. Antibiyotik verecekmis. İns gecer bir an once. Tesekkurler 😊