Nymphadoraa Zeynep_123 bildiğim kadarıyla şeker varsa su fazlalığı çıkıyor. Şeker yükleme testi yaptırmış mıydınız
aysenunur Zeynep_123 bende 22 haftalığım dün doktor şu sınırın üstünde dedi çok üzgünüm şeker yüklemesi yapdı ondada bişey çıkmadı sadece açlık şeker sınırda cıkdı
Sevinc-Berke İlk gebeligimde benimde suyum fazlaydı şeker yüklemesi yapıldı hiç bişey çıkmadı çok şükür 🤲❤️ yani herzaman kötü bişey olmuyor su fazlalığı.
Zeynep_123 Sevinc-Berke benim şuan 30 +1gunluk şeker yüklemesi yaptr dedi doktor bana ben yaptrmadim bu son gittiğimde şeker yüklemesi yaptır dedi yaptırsam tehlikeli mi acaba 30 haftalık oldu ya
Sevinc-Berke Zeynep_123 Ben tehlikeli olacağını düşünmüyorum canım bebek için bu kötü bişey olsa zaten istemez doktorlar 😊
Ilayda11 27+5 gunluk hamıleyım benımde suyum fazla şekerini sureklı kontrol etmen lazım doktorumun bana dedıgıne gore erken dogum olabılırmıs yine de cok aksaltmayın önemli Bi konuymus Anne karnında kendı kakasını yeme seylerı de olabılırmıs
Nundiyebiri Ben şeker hastasıyım ama su fazlalıgı eksikliği iriliği yok bazen bazı insanlarda öyle olabilir bunun için daha dikkatli beslenmeniz lazım bu durumda düzelebilir