elifmom2 Merhabalar kızlar ya ayıptır soylemesi cekinerek yazıyorum ama vajinamın şu iki tarafın kemik kısımları bir kaç gündür cok agrıyor gece saga sola dönerken bide gündüzleri ayağı kalkarken yaşayam varmı normal bişey mi 25+4 üz henüz
Damla-Ata elifmom2 aynı problem bendede var dokununca acıyor hareketimi engellemiyor ama yinede rahatsız ediyor , doktorum bebeğin büyümesinden dolayı olabilceğini söyledi 20+4üz bu arada :)
Ebruyu Aynı dertten muzdaribim 32 haftalık hamileyim doğurana kadar da devam edecek sanırım Yatıp kalkamıyorsun hareketlerin kısıtlanıyor zor bir dönem 🥺Doktorum normal olduğunu söyledi doğuma hazırlanıyormuş vücut ve kemikler. Sabırlar diliyorum 🌸
elifmom2 Ebruyu sen bari sona yaklaşmıssın canım ben daha 6 aylığım nasıl gececek böyle ben gecici bişey olur dedim belki gercekten canım cok yanıyor hareket edince oturup kalkınca
Damla-Ata elifmom2 bende korkmuştum ama kontrole gidince rahatladım ☺️ Şimdi pek takmıyorum yoksa elim sürekli oraya gidiyo ☹️
Ebruyu elifmom2 benimde erken başlamıştı 6. Aydan beri var çok zor bi durum gerçekten yatıp kalkmak işkence gibi oluyor 😕
elifmom2 Damla-Ata ay biz kadınlar ☺️ Hamileliktede maşallah her ay farklı sıkıntılar cıkıyor Allah sağlıkla bebişlermizi doğurmayı nasip eder insAllah
Damla-Ata elifmom2 evet malesef ☺️ Böyle böyle geçicek sanırım zaman , sağlıkla gelsin bebişler 🙏🏻🙏🏻🥰