Eski9 anneadayiii271 Böyle birşey o haftalarda mümkün değil bebek küçücük hareket hissedilmesi imkansız şüpheniz varsa test yapın
anneadayiii271 Eski9 diğer forumlarda yerleşmeyi hissettiklerini söyleyenler olmuştu o yüzden bı tuhaf oldum bende
Mamak anneadayiii271 canim hamile olsan bile o haftalarda bebek o kadar kucukki hissetmen imkansiz. Gaz olabilir. Sen yinede bi tsst yap❤️
Bulutsevdasi anneadayiii271 ayy keşke seni mutlu edecek şeyler olsa. Ama bağırsak hareketi felandir o m çünkü bebek o kadar hareketi 25 haftada felan yaoiyirt dışardan gorulcek kadar olanı.
Linasalamandre anneadayiii271 hahahahaahah ya hamilelik olsa bile çocuk dalga yapacak kadar gelişmemiştir henüz 🤣 gaz sıkışması falandır
Nazlimsu Bundan 3 ay önce kendimi hamileyim psikolojisine ister istemez soktum sanırım. Birgün karnimda seğirme olur bigun göğüslerde şişlik olur adet gününe kadar valla kendimi hamile zannettim yani psikolojikte olabiliyor.
Linasalamandre anneadayiii271 valla inşallah öyledir ama bebek hareketi imkansız olunca duramadım 😅ama adet cidden çok gecikmiş inşallah bebiştir❤️
anneadayiii271 Bfduam mecburiyetten dayandım aslında 😂 annem hastanede yatıyor babam başında ikiside evde yok bende annemlerdeyim kardeşlerimin yanında küçük bı kardeşim var onu tek bırakıp çıkamıyorum o yüzden hiç aklıma bile getirmiyorum getirsemde çıkamam biliyorum 😂
Bfduam anneadayiii271 teşekkürler, burası kadar aktif değil inceledimde, gönderimler güncelden biraz uzak.