yildizz13 Ikincinefes bugün doktor %51 erkek dedi bacak arasında pipi gibi gözüktü ama kesin demiyorum ama. Görüntü erkek dedi. Dünkü de erkeğe benziyor sivri geliyor dedi. Hayırlı sağlıklı olsunda inşallah 🙏
Didemmmmm Sssssyyyy vana daha hiö kesin demedi canım 2 li de kız gibi tahminen dedü 14. Haftada erkek mi demiştim dedi. Hayır dedim sonra erkek dedi🤣ana kesin demedi
ege_ayaz_mom Selen37 hayır canım benimki su anda 12+2 günlük ultrasondada aynı cikiyo doktorda söyledi yani son adet tarihim 16 mart dogumuda 11 Aralık dedi doktor normalde sezeryan oaldugu için Kasım ayında alınır bence seninkinde bı yanlışlık var😮
Selen37 ege_ayaz_mom doğum hesaplama sitesine girip hesapla istersen. Benim son adet tarihim 6 mart, daha az önce tekrar hesapladım 11 Aralık gösteriyor 😊
Selen37 ege_ayaz_mom canım burdan bak 😊 senin 21 Aralık tahmini doğumun. Sezeryan olursa daha erken olabilir onu doktor bilir birşey diyemem
balmelek ege_ayaz_mom 11 Aralık olduğuna emin misiniz çünkü benim son adet tarihi 6 Mart benimki 11 aralik
Gamze9 Kader477 en son özele gtmisdim ay bidahda gtmek istemiorum önce sırtı donuk dedi sonra guzel bi kiz goruyorum dedi.bnde yüzde kaç flnndie sormadım bilmiorum doğru deilmi değişirmi