busraaklnc Kader477 yarın kontrole gidicez hem ikili test sonucu öğrenmeye hem de inşallah cinsiyet için 😄 son adete göre 14+1 iz ama ultrasonda bir hafta önde gidiyorduk en son 😄
Selcans Kader477 ilk gebelik, 14+3 🤗 12′de doktor tahminim var soylemiycem dedi, bizde merak etmedigimiz icin sorgulamadik bu hafta da gidip ogrenebilirdik ama nedense merak etmiyoruz 2 hafta sonraya randevu aldık 😅
Alikerem yildizz13 merhabalar bende bugün gittim uygulamada 12+1 ultrasonda 12+5 göründü cinsiyet tahmini de yaptı bakalım önümüzdeki ay netleşir
zeyesra Alikerem merhaba benimde uygulama 12+1,ultrason da 4 gün büyük çıkıyor 🥰aynıyız, haftaya 2 li tarama var.. Siz yaptırdınız mı 🙏
Ikincinefes 12 hafta olduk :) 23 aralık doğum kısmetse .cuma detAylı ultasyonumuz var ozaman tahminde bulunucak doktor😊😊😌
yildizz13 Ikincinefes doktor bana da tahmini 23 Aralık ama erken doğabilir dedi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum
Sedeflsz Bizde 11+3 olduk bugün 😊 kizlar ikili taramaya haftaya gidicem ben. Nasil testler yapılıyor kan +ultrasonmu
Sultann1603 Sedeflsz detaylı ultrasondan bakıyorlar ama çok bastırıyorlar yani benim 2 gün karnm agridi bide zeka testi icin kan verdim
sevgimurat Sedeflsz Evet canım detaylı ultrason yapıyorlar ölçümü vs yapiyolar sonra da kan testi veriyosun ikisinin değerini karşılaştırıyor doktorun ona göre sana bişey söylüyor ben yaptırdım 13+4 um pazar günü sonucu aldım hiç bir sorunu yok Allah’a şükür.İnsallah seninde öyle olur
ege_ayaz_mom Kader477 amin canım benim inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucuklarimizi🙏🤗
Havvanurkrsmn haticerale63 cinsiyetini öğrendin mi canım ben öğrendim şükür ama servikal yetmezliğim olduğunu öğrendim 😔
Eusluu Kader477 Aralık 9 doğum görünüyor tam 13+0 ken gittim erkeğe benziyor ama net konuşmak için erken dedi doktor https://www.hizliresim.com/6pn70hr bağdaş kuruyor benimki çok rahat
Sultann1603 Kader477 13 haftalığız geçen hafta doktor sanki kıza benzettim dedi ama net olarak bu ay öğrenicez inşallah😊😊
Eusluu 13+0 cinsiyet bölgesi böyle görünüyordu bi fikirde siz söyleyin https://www.hizliresim.com/7v0bm0j
iremcannn1907 Kader477 tam 12. Haftadayız cuma randevumuz var doktor cinsiyet öğreniriz dedi canım 😍 doğum da 29 Aralık inşallah eşimle aynı gün 😂