iremcannn1907 Lilayla aynen bende hem ikiliye girdim bugün, hem cinsiyet öğrendik. Hayırlısı olsun bakalım hakkımızda sağlıkla gelsinler. ☺️ İkili testin nasıl çıktı
esradmrz selen89 aynı komik durumu ben de yaşıyorum acaba diyordum bunu hesap eden tek ben miyim 24 aralık doğum . Ama ocağa sarkmaz gibi durıyor değil mi :))
Havvanurkrsmn hazaltolga1 Rahim ağzı kalınlığı inceliyo bebekte büyüdükçe rahim taşıyamıyo düşük oluyo
iremcannn1907 Lilayla benimde ultrasona göre normal canım, kan testi de Bikaç güne çıkacak bakalım 🙏😍
KucukAnne538 Kader477 22 Aralık tahmini doğum tarihi🙈 Cinsiyetimiz de şuan erkeğe benziyormuş ama net değilmiş ☺️🙏🏻
Fenciilknurhoca hazaltolga1 ikili testte kan veriliyor bildiğim kadariyla. Ikili testte cinsiyet nasıl belli oluyor 🤔 ultrasonda bakinca mi söyledi yoksa 😊
hazaltolga1 Fenciilknurhoca ultrasonda da bakılıyor ya burun kemiğine falan orda kemik yapısından tahmin yaptı
fyznrilter Kader477 Cinsiyetimiz daha belli değil. Doktorumuz 24 aralık olarak söyledi ama tahmini. 13 haftalığız
balmelek ege_ayaz_mom 11 Aralık olduğuna emin misiniz çünkü benim son adet tarihi 6 Mart benimki 11 aralik