Rabia2934 Bu zamana kdr her gitmemizde doktorlar bacakları kapalı dedi hala öğrenemedik bizim gibi olan var mı ? çevremde herkes göstermediği için kız diyo benim için farketmez ama böyle geç öğrenip erkek olan var mı ?
47zeynep47 Rabia2934 çok komik mis ya nasıl hala. Kendini göstermiyor hiç duymamistim yanilip sasirani duydum ama🤭🤭
Esra3809 Rabia2934 baya edepliymiş kesin kız 😂erkek olsa açardı şimdiye 😄😄😄şaka Bi tarafa hayırlı evlat olsunlar ama sizin de hakkınız alışveriş falan bilemedim yami🤧
HavvaMerve Rabia2934 Allah Allah baya edepli bir kız benim kız direk gösteriyor 😂😂 Ama bir açıdan da size baya kötü olmuştur son haftalara yaklaşıyorsun artık bir alışveriş yapılmamış 🤦🏻♀️ İnşallah biran önce kesin öğrenirsiniz
Rabia2934 Esra3809 evet alışveriş de krem renk şeyler aldım beyaz falan öğrenince renkli alıcam ama bakalım bu gidişle doğumda öğrenicez gibi 😂hayırlısı bakalım
Rabia2934 HavvaMerve kesin olarak öğrensek kız mı değil mi 😅 mecbur renksiz şeyler alıcam beşiği herşeyi hazır hep krem renk 😂
Berfininannesi Rabia2934 Canım bende şuan 38 haftalık hamileyim bana da 36 haftaya kadar bacağı kapalı dediler bu sefer gösterdi kendini çok şükür kızımız olucak allah nasip ederse inşallah sen devlete mı gidiyosun özele mı
Rabia2934 Berfininannesi devlete gidiyorum en son çam sakuraya gittim orda öğrenirim dedim ama yok Allah bağışlasın bu arada sizinde çok inatçıymış
Berfininannesi Rabia2934 Amin allah razı olsun inşallah ama devlet bence bilerek soylemiyo özele gittim hemen kız dedi devlet hastanesi söylemedi
Ozlem23 Rabia2934 benim arkadaşımin geç göstermişti onada kız sanırım demişlerdi nazlı diye ama erkek oldu
sukufee01 Rabia2934 aksam gidin 11-12 gibi nobetci doktora bebekler aksamlari bacaklarini acarmis. Belki yakalarsiniz o ani
Rabia2934 sukufee01 valla gündüze zor buluyorum randevüyü akşam da biraz zor olur bizim için hastaneye baya uzağız maalesef
Rabia2934 sukufee01 bebek çok hareketli her gün ama sanki doktora gidince anlıyo bilerek kapatıyo gibi 😂😂
Rabia2934 Berfininannesi şuan randevum var yine devlete eğer söylemezlerse özele gidicem bu son devlete gidişim😂
Demetb Rabia2934 yaa ultrasonda suratından da mı belli olmuyor, kız bebek narinligi hemen anlasılıyor suratından aslında😍
Rabia2934 Demetb ben hiç görmedim doktor da ben sormasam demicek zaten sorduğumda da görmedim diyip geçiyo