Mom0871 Kızlar dün bi kafede tuvalete gitmek zorunda kaldım bugün kusmaktan içim çıktı kusarkende altıma kaçırıyorum o sırada yanma acı ve idrarımda kan oluyor sizler bu durumu yaşadınız mı nasıl kurtuldunuz ilaç haricinde
Nur000 Mom0871 31 haftaligim kurtulamıyorum hiç bir şekilde. Fitil ve antibiyotik kullanıyorum 1 ay sonra yine tekrarlıyor. Artık doğumu bekliyorum
ZumrutHanim Mom0871 hemen dunden bugune etki edecegini sanmam suyu az mi iciyosun eşle cinsel iliski de tetikleyebiliyo
Mom0871 ZumrutHanim malesef bekarkende oluyordu 😔 hamile olduğum bildiğimden beri ilişki yok çok fazla dikkat ediyorum ve günde genelde 3 4 litre su içerim bugün kusuyorum o yüzden içemiyorum
-hilal Mom0871 iç çamaşırınız hep ütülü ve günlük değiştirin mutlaka enfeksiyon zor bi süreç ayaklarınızı hep sıcak tutun enfeksiyonu atlattıktan sonra bile mutlaka iki hafta kendinizi sıcak tutmaya devam edin
Mom0871 -hilal akıntı olduğu için bazen günde 2 kez bile değişiyorum ama sıcak tutma konusunu deneyeceğim o konuda dikkat etmiyorum
ZumrutHanim Mom0871 kökü kurumamis enfeksiyonun alevlenmis ah doktora gitme imkanin varsa git serum takarlar
_merveksk Aynen bende çekiyorum doğumuma 1 hafta kala doktor hap verdi saşe vardi bakalim inşallah geçer
Mom0871 _merveksk şaseyle hemen kurtuluyorum zaten bekarkende öyleydi ama daha hızlı yolu yok sanırım bi toz bende alıcam
Mom0871 ZumrutHanim gidicem eşim gelsin çok dikkat ediyordum dünde aklıma geldi inşallah olmam diye ama oldum 😔🤦🏽♀️