Lulemom Haftadayım bu zamana kadar 5 kilo aldım. Oldum olası tatlı can alıcı noktamdı. Tıka basa dolu olsam bile tatlı varsa asla affetmem 🙊 Hamileliğimde de çok kısıtlayamadım. Nerdeyse Son 1 aydır her gün mutlaka yicek bişi buluyorum. Şerbetli, şerbetsiz, sütlü ne olursa hiç fark etmez. Hiç bişi bulamazsam gofret yiyorum 😄 çok kilo da almayınca ondan da cesaret aldım sanırım. Hiç esirgemiyorum. Ama günde 1 kez 1 kişilik yiyorum. Benim gibi olan var mı acaba 🙈
Atlasmom1 Lulemom 35 haftalığım çikolata yememek için meyve falan yiyorum sonra kendimi her gün çikolatalı şeyler yerken buluyorum yok anacım illa yenecek o 😂
Semanurozgan Lulemom bir ben sevmiyorum galiba tatlıyı normalde de hiç sevmem hamileliğimde tiksindim resmen
Dubletombikdoner 😁😂14 kilo aldım hatta 1 ay daha tartinmadim 17 falan olmusumdur 😁 Her gün tatil yiyorum çikolata gofret 😂bi birakamadim su illeti🤣 sigara gibi yapıştı namissiz😁
Lulemom Semanurozgan ne güzel ya. Valla tatlıyı sevmeyen insanları hem anlamıyorum hemde imreniyorum 😄 keşke bende sevmeseydim 🤦🏼♀️
Semanurozgan Lulemom baklava on dilim koysalar 1 dilim tövbe almam benim sevdiğim puding tarzı onuda çok aramam yani o derece ben tuzlucu ve eksiciyim limonu isira isira yiyorum 🤭😂
Evindarr Lulemom ben her gün tatli bir şey yemek ihtiyacı duyuyorum. İlla şerbetli serbetsiz sütlü tatlı değil. Tadı tatlı olan bir meyve de yetiyor bana
KZeynepk Lulemom benimde öyle illa hergün tatlı çikolata yicem yemezsem aklımdan cikmiyo meyveylede kanmiyorum😂
Lulemom Semanurozgan bende ekşi tatlı fark etmiyo. Ekşiye de bayılırım tatlıya da 🤣 bazen eşim salatanın ekşisinden yiyemez. Ben de hala biraz daha limon mu sıksam diye düşünürüm 🙈
Orange Tatlı sevmiyorum, tuzluya da aşırı düşkün değilim. Fakat hamilelikte dondurmaya hayır diyemiyorum :)
Minnakanne26 Lulemom ben doğum yapmadan önce evde çikolata tatlı ne varsa hepsini bitirene kadar rahat etmezdim. 3 tane çikolata mı hepsini yerdim bir an da değil ama. Artık almıyordum ece sabredemediğim için.