Elifadgzl Kızlar yarın adet olmam lazım normalde 3 gün öncesinde ağrım olur ama bu ay hiç ağrım yok böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı???
lila321 Elifadgzl benim de o şekilde hiç ağrı olmadı. Üstüne görme kasık ağrısı yalancı sancı hiçbirini de yaşamadım 36. Haftadayım şu an. Sadece meme hassasiyeti ve şişlik oldu o normalde hiç olmazdı oradan şüphelendim ben
Nymphadoraa Elifadgzl Benim karın ve göğüs ağrım bir hafta önceden başlardı. İki hamilelik geçirdim ikisinde de hiç ağrım olmadı oradan anlayıp test yapmıştım
Halimeege Elifadgzl Bebek olacakmi hamile kaltakmiyim diye düşünüyorsanız psikolojik olarak. Etkilenip adet belirtileri bile gostermezsiniz internette doktordan dinlemiştim inşallah gevesinizdir ama 10 gün geçmesini bekleyin derim
Elifadgzl Nymphadoraa benim de bi kaç gün kala bel ağrısı karın ağrısı ve göğüs ağrısı olurdu yarın adet günüm ama hiç bi ağrım yok sadece karnımda şişkinlik var
Nymphadoraa Elifadgzl ovulasyon testi ile de çıktığını söyleyenler var ama ben denemedim hiç. Ne kadar sağlıklı sonuç verir bilemiyorum o yüzden 😐imkanınız varsa gebelik testi alın bence
Dygu_ Elifadgzl ben adetime 2 gün kala yapmıştım yumurtlama dönemindeki gibi koyu çıkmıştı deneyin bence şuan 19+4 haftalık hamileyim🙂
Halimeege Elifadgzl Ay canım benim inşallah umutların boşa çıkmaz benimde 3 yıl çocuğum olmadı sonra tüp Bebekle ilk oğlum oldu arkasından normal yollardan bir oğlum daha oldu şimdi birdaha hamileyim sabrın sonu selamettir bir tane erken gebelik testi alıp yapin