Rojdacan35 Nazzlitekcan izmirin en iyi en tatlı en bilgili doktoru olan KAHRAMAN KOLDAY ’ı tavsiye ederim biz ilk gündem beri bebişimizi hep renkli ultrason ile gördük ve her seferinde bebeğin bütün yapısını tek tek kontrol edip bize anlatıyor şiddetle tavsiye ederim canım. Detaylı ultrason için Sabahattin Altınyurdu özellikle tavsiye etti geçen hafta gittik gayet başarılı bir doktor 🙏🏻
Ataata Dugi7 senin kaçıncı haftaydi? Yakınız sanırım, Bende ikili teste gideceğim. 10. Hafta bitti benim.
Araz5_said4 Ataata özel klinik oyle mi bende çok yakinim oraya bidahaki ay oraya giderim ben buca tip a gidiyirdum
Ataata Dugi7 yaa evet kalp atışı da çok heyecanlıydı, ağladım bende 🙂 kalp atışında her şeyi belli olmuyo ama daha çok küçük oluyo. Bı sonraki muayenede her şeyi belli oluyo, o da çok heyecanlı, elleri ayakları sürekli hareket ediyordu benim bebişin🤗
Ataata Araz5_said4 evet özel muayenehane, doğum da çınarlı hastanesinde, orayla ilgili yorumlar da çok iyi. Git bakalım bence memnun kalırsın. Görüşlerini ilet bana da gidince 🙂
Dugi7 Ataata Renklide biraz kafasını plasentasını fln gördük ama çok küçük tabi çokta anlaşılmıyor 1 cm civarı boyu dedi doktor 😂 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏