Nurciv Niye yaptim bilmiyorum. Bu ay clomen hüsranla sonlandi yumurta büyümedi dedi doktor. Ama Bugün test positiv gösterdi adetime daha var bat 25. Neden bu testler Bende hep positiv gösteriyor yanlis sekilde deliricem 🤦♀️ https://resimyukle.io/r/3U5ErlrsJe
zehranurr Nurciv hiçbir bilgim yok ama burada iğnelerin beta değerini yükselttiğini okumuştum. Alakası olabilir mi acaba?
Umutduru Nurciv Test bozuk olabilir canim testi bi tekrarla eger yine cikarsa kan ver iğne olsaydı eğer ignenin etkisindedir diyebilirdim ama klomen yükseltmez diye düşünüyorum kullanmış biri olarak yani
Yagmr000 Nurciv Gebelik olduğunu sanmıyorum çünkü adetinize daha çok var Geçen ay adet olmadıysaniz olabilir ama yinede kan verin doktorunuzla görüşün
minipanda Ben dün yaptım bu testin aynısını tek çizgi cıktı normalde en ufak çizgiyi bile görebiliyorum testlerde benimki baya negatifti ama bu test pozitif duruyo
Nurciv minipanda kist olunca test positiv gösteriyormus bir gebenin günlügü söyledi. Saka gibi Bende positiv testler hep yalan yumurtladigimida göstermisti test Oda yalandi. 😅