BelisMelis41 sehri_hzr ben ablamlara sordum camasırların uzerıne dok olur dedı aparat alana kadar öyle yaparım artık bir makine yıkadımmgüzelde koktu güzelde oldu sıkıntı yaşamadım zaten sıvı deterjan olduğu için deterjan kalıntısı gibi durumda olmadı
BelisMelis41 gulin-35 acıkcası cok bilgim yok yeni evlıyım ve bu sıvı deterjanı ılk kullandım 😂 ne zaman su aldıgını hiiiç bilmiyorum dikkat etmedim açıkçası
gulin-35 BelisMelis41 baslatma tusuna basınca bır dkk ıcınde alıyor su sesınden anlarsın detarjan gozunu acık bırak bak nerden su alıyosa ordan yolla detarjanıda
nurdane3504 sehri_hzr canım bende Dalin sıvı deterjan aldım kapağına koyup direk çamaşırların içine koyuyorum
Ozgekdr BelisMelis41 bugüne kadar bi sorun yaşamadım normal yıkanıyo güzelce. Yada yıkanmıyodur ben farkında degilim 😂😂
shinemuu BelisMelis41 Ozgekdr Ben kaç senedir toz deterjanı koyduğumuz kısma dökerek kullanıyorum. Takip ettim çamaşırların üzerine akıyor zaten. Makinanın içine koymakla bir farkı yok bence bir skkıntı yaşamadım.
Sedanindenizi sehri_hzr Alla alla yeri mi oluyormuski ben direk toz deterjan koydugum yere koyuyordum😒🤔
sabisss BelisMelis41 ben koydum plastik küçük derin çerez kabim vardi onu kullaniyorum arada biraz sert ve kalın bir kab olursa sıkıntı olmaz uzun zamandir bu şekilde kullaniyorum
BelisMelis41 sabisss ben camasırları yıkadım daha kullanmaya gerek kalmadı artık cocuk dogunca yada yenı kıyafetler alınca o sekılde de denerim :) tesekkur ederim açıklaman ıcın
SimliKelebek Senelerdir kullandığım makinede sıvı deterjan aparatı olduğunu öğrendim sayenizde 😂 makinelerden hep ekstra çıkıyordu ama ne işe yaradığını da hiç sorgulamamıştım 🤣 babamda beyazeşya satıyor ondan da hiç öyle bir şey duymamıştım bu zamana kadar 😄😄
BelisMelis41 shinemuu oylede olurmuşta sıvı deterjanı ayrıştırılarak içeriye alıyormuş artık ne demekse o 😂 her türlü de yıkıyor ama neyse artık 😁 teşekkür ederim 🥰
MomHero2 sehri_hzr bunu da yeni duydum. Her seferinde toz koyduğumuz göze koyuyorum çamaşırları hep temiz hem yumuşak çıktı doğru yere gitmiş demek