Eceatesx Kizlar 31+0 haftalık hamileyim bebek hareket edince karnım sallanıyor yani tekme şeklinde degilde birden deniz dalgası gibi karnım sallanio😂😂 ay anlatabildimmi bilmiyorum normal mi ?
mlkkk Eceatesx karnı çekiştiriyor resmen niye normal olmasın normal tabi salına salıma hareket ediyorlar 😂
Eceatesx piizbeyz 29.haftamdan beri rahmimde baskı var sizde de mi öyle bende öyleydi doktor normal demişti doğuma hazırlık icinmis bu rahim kasılmaları
piizbeyz Eceatesx evet bende de öyle maalesef. ama kasılmadan ziyade direk oraya vuruyor tekmelerini en çok orda hissediyorum. bazen can yakıcı hal alabiliyor :(
MinikMicizem Ya bende sağlı sollu hissediyorum sanki mesela ayakları sol tarafımda başı sağ tarafında hareket edince iki taraflı hissediyorum bebeğimin pozisyonu yan druto galiba ondan 29 hafligi bu arada
Aysnn3705 Eceatesx bnde 31+1 haftalığım son 2 haftadır fln bnde görüyorum tekme attığında sallanıyo karnım hareket ettiğinde bi dlgalanma gbi oluyo ve gördükçe hoşuma gidio benim artık sadece içten değil dıştan da hissediyorum bebeğimi diyorum kendme 🥰🥰🥰🧿