Fatmayildzz Kızlar özellikle gece bel ve sırt ağrım felaket derecede oluyor, zaten sık sık idrara çıkmaktan doğru düzgün uyuyamıyorum bel ağrısı da cabası, çok uykusuz kalıyorum. Öneriniz var mı ya çok ihtiyacım var fikirlerinize 😕
Masal53 Fatmayildzz bende 1 hafta boyunca bel ve kalça ağrısıyla kıvrandım en son ne yapayım ne yapayım diye düşündüm bi akşam havlu kızdırmak aklıma geldi havlu kızdırdım belime kalçama sardım bi güzel sabah uyandığımda turp gibiydim
SenaHifa Fatmayildzz her akşam eşime masaj yaptırıyorum plates topunda 8 çizmek çok iyi geliyor ama o anlık işte sadece hafifletiyor 🤷🏻♀️ Hele idrara çıkmak kabusum zararlı olduğunu bilmesem sıvı bişey yiyip içmicem
Menfiye_01 Fatmayildzz 38 haftalık hamileyim sabah gun agırıyor oyle uyuyorum bel agrısı ve sureklı idrara cıkmak yordu artık 😒11 gun sonra allahın ıznıyle dogum olcak
Babyisot Emirinannesi34 Aynı durumdayim bel ağrısı bacak ağrısı yürüyemiyorum topalliyorum resmen ve daha 28+4 um 30 dan sonra nolucak halim hiç bilmiyorum
Emirinannesi34 Masal53 günaydın 😊 vallahi bu kadarını ummuyordum ama kalçamın ağrısından topallayan ben şu an hiç ağrı hissetmiyorum. Bi kaç kez tekrarlattım havluları ısıttı eşim bacağıma falan koyduk. Şuan çok iyiyim Allah razı olsun canım 💕💕